dijous, 19 de gener del 2012

Prebenjamí

EF Pla de Sta Maria 2 - Nàstic 5

Partit jugat al Municipal del Pla de Santa Maria, on un matiner gol del equip local feia presagiar una victoria local. Aquesta percepció va ser esvaïda per una fatídica segona part, on

l´equip local va rebre 5 gols en pocs minuts. Desprès la reacció va ser inútil, nomès un gol al últim minut va poder maquillar el marcador.

Benjamí Serè

EF Pla de Sta Maria 4 - Morell 4

Els benjamins de segon any s'enfrontaven al Morell, segon a la classificació i que només havia perdut contra els líders. Els planencs van regalar els tres primers gols rebutjant la pilota a l'interior de l'àrea, que els visitants aprofitaven posant-se 0 a 3 a la segona part. Tot i reduïr distàncies amb el 1 a 3, ràpidament en un contraatac els del Morell feien el 1 a 4. A la tercera i quarta part, els planencs van seguir defensant-se, però corrent i lluitant cada pilota i d'aquesta forma van aconseguir empatar el partit 4 a 4. Fins i tot, a les acaballes del partit els locals van tenir dos clares ocasions per guanyar. La setmana vinent, visita al camp del Nàstic per acabar la primera volta.

Aleví Marinada

EF Pla de Sta Maria 2 - St Salvador 5

Bon partit de l'aleví marinada. Els jugadors van lluitar fins a l'últim moment per aconseguir la victòria, i nomès les ocasions fallades per l'equip del Pla i l'encert de l'equip visitant va fer decantar el partit a favor d'aquest a les acavalles del partit. Tot i la diferència de posicions en la taula clasificatòria, els jugadors del pla van jugar de tu a tu en tot moment, i no va ser fins a l'últim quart, amb tot l' equip volcat a l'atac, quan l' equip visitant va saber aprofitar les contres i posar el resultat final de 2 a 5. Esperem que continuïn amb aquesta progressió i bon joc i segur que els resultats acompanyaran.

Aleví Serè

Torredembarra 5 - 1 EF Pla de Sta Maria

El Pla va tornar a perdre al camp del Torredembarra. Els locals van sortir més al partit i això va provocar que en la primera part perdessin ja de 3-0. A la última part els planencs van marcar el seu únic gol i quan el partit s'estava a punt d'acabar els locals van finiquitar el partit posant el 1-5 al marcador.

Cadet

EF Pla de Sta Maria 5 - 0 Torreforta

Després de dues males jornades els del Pla s'enfrontaven a priori amb un rival fàcil. Dit i fet, després d'un parell de jugades trenades, Víctor feia el 1r i Francesc, 5 minuts després, el 2n en engaltar un bon xut de fora l'àrea. Arribant amb 2-0 a la mitja part David col·locava el 3r al marcador rematant una passada perfecta de Jean-Pierre. Al minut 64 Juanjo treia una pilota de la defensa que alhora va servir per fer una asistència perfecte a David per fer el 2n a la seva compta personal. La cirereta del pastís la posà un altre cop Víctor en fer el gol en una vaselina a dos temps. La pròxima setmana visita a casa del líder en la última jornada de la primera volta