dimarts, 28 de febrer del 2012

Crònica Prebenjamí

EF Pla de Santa Maria 2 - Nàstic 4

Partit disputat al Municipal del Pla De Santa Maria, on una primera part dels locals molt fluixa es va traduïr amb dos gols visitants al primer temps. Però la reacció local va ser immediata amb dos gols en la segona part i possibles ocasions per capgirar el marcador. Però una errada flagrant en una jugada de córner per part de l´equip local, va fer que els visitants s´emportessin els tres punts.

Crònica Benjamí Serè

Torredembarra 1 - EF Pla de Santa Maria 1

Mal partit dels benjamins de segon any en la seva visita al camp del Torredembarra. Un partit avorrit, amb poca intensitat i on cap dels dos equips va aconseguir crear gaire ocasions. No es van veure els gols fins la última part, quan primer el Torredembarra va aprofitar una falta indirecta dins l'àrea, però poc després els planencs van empatar en un dels pocs xuts a porteria que van fer. Molt haurà de millorar el joc de l'equip i l'actitut dels jugadors si es vol donar una bona imatge en la resta de partits de la temporada.

Crònica Aleví Serè

Arboç 8 - EF Pla de Santa Maria 3
L'aleví Serè del Pla no va poder aguantar el ritme establert per l'Arboç. Sense cap mena de dubte, un dels millors equips de la categoria. El partit només va tenir un color i els locals es van imposar plàcidament per 8-3 davant els planencs.

Crònica Infantil

La Floresta 1 - EF Pla de Santa Maria 3

Partit amb un clar dominador des de el xiulet inicial, en que els jugadors planencs van imposar el seu domini al mig del camp, amb un gran Aaron, que sense dubte va dominar totes les facetes del joc, i una defensa molt ben plantada que va saber gestionar molt bé els temps del partit. En atac, dos gols d'Edu i un de Rubén, feien pujar un tres a zero que en l'últim minut l'equip rival maquillaria amb el gol de l'honor, gran victòria fora de casa que ha de servir per donar moral a l 'equip infantil de cara al proper desplaçament al camp del Gimnàstic.