dimecres, 15 de febrer del 2012

Prebenjamí

Borges del Camp 0 - EF El Pla de Santa Maria 4

Primera victòria del prebenjamí del Pla de Santa Maria en la tercera jornada de lliga. Partit totalment dominat per l´equip visitant que va crear moltíssimes oportunitats gràcies a la aferrisada pressió en la línia de tres quarts, i que va concedir nómes una ocasió en contra. Un gol en cada part van deixar testimoni de la superioritat planenca.

Benjamí Marinada

Cunit 6 - EF El Pla de Santa Maria 2

El partit es va jugar el passat diumenge al camp municipal de Cunit. L'enfrontament va ser plàcid per l'equip local, i no van tenir cap mena de problema per a guanyar el partit. Durant el transcurs de la primera part els locals ja guanyaven per 2 - 0, en la segona part el conjunt planenc va continuar adormit deixant aixi que els de Cunit incrementessin el seu avantatge. Les últimes dues parts els visitants semblava que és despertaven quan Roger va marcar dos gols a pilota parada, pero el els jugadors locals van seguir amb el seu joc i controlant el partit, aixi vingueren els dos últims gols, els quals deixaven el marcador 6 - 2.

Benjamí Serè

EF El Pla de Santa Maria 5 - Cunit 1

Els benjamins de segon any van jugar aquest dissabte el segon partit de la setmana, després de la derrota entre setmana en el partit aplaçat contra el Valls. Aquest cop els planencs van guanyar, tot i que el joc no va ser gaire bo donada la diferència entre els dos equips. Ben aviat els de casa es van posar per davant amb dos gols des de fòra l'àrea, i la diferència es va aumentar a la tercera i quarta part. Els de Cunit van marcar el gol de l'honor a les acaballes del partit. La setmana vinent la lliga descansa degut a la festa del Carnaval.

Aleví Marinada

EF El Pla de Santa Maria 2 - Torreforta 4.

L' inici de partit va ser molt igualat, però l' equip local va ser el que va inaugurar el marcador. Les dues primeres parts van ser dominades per l' equip del Pla , creant nombroses ocasions, arribant a l'area contraria amb triangulacions, però el errors de cara a porteria van fer arribar a la mitja part am un resultat de 2 a 1, massa ajustat per les ocasions creades. A la tercera i quarta part, en dos jugades de pilota parada i un corner, l' equip vistant aconseguia marxar en el marcador i posar el resultat final de 2 a 4. Molt injust pel joc mostrat pels joves jugadors del Pla.

Aleví Serè

EF El Pla de Santa Maria 4 - El Vendrell 0

L'aleví del Pla de Santa Maria completa un gran partit contra un rival directe. Els planencs van començar molt ordenats en defensa i tocaven la pilota amb molt sentit. Així doncs, els planencs es van imposar davant el Vendrell per 4-0.

Crònica Infantil

EF El Pla de Santa Maria 8 - Sant Jaume dels Domenys 3

Partit molt còmode el jugat dissabte per els locals contra un rival que, tret d'en comptades ocasions no va posar en massa complicacions als planencs, i ja als 20 minuts el marcador era d'un clar 3 a 0. Així doncs, domini total del primer a l'últim minut de partit, amb 8 gols (que podien haver estat més ) obra de Edu (3), Rubén (3), Pol i Jové. El proper partit de l'infantil serà al sempre complicat camp de La Floresta.

Crònica Cadet

Segur de Calafell 4 - EF El Pla de Santa Maria 3

Partit marcats per les baixes del equip visitant a la zona del mig del camp, fins a tres jugadors planencs lesionats. Tot i això no és excusa per deixar-se els tres punts en un camp on encara no ha guanyat ningú. Portant-se 15 minuts de joc el Segur ja havia fet 2 gols en les dues úniques ocasions dels locals. A partir d'aquell moment els jugadors del Pla van treure's la son de damunt de tal manera que van aconseguir arribar al descans amb empat a 2. Obra d'Ivan i Víctor. Però a la represa tot va canviar i el Segur va demostrar perquè ningú ha guanyat al seu camp. Posant-se 4-2 al marcador ja es veia gairebé tot perdut. Ivan, però a falta de 4 minuts maquillava el resultat fent el tercer.