dijous, 22 de març del 2012

Prebenjamí

Sant Pau Apostol 6 - EF El Pla de Santa Maria 1

Partit disputat al col.legi Sant Pau Apostol, marcat per la clara superioritat local. Un primer temps molt igualat on els locals es van avançar amb un primer gol, però la reacció visitant no es va fer esperar amb tres ocasions consecutives claríssimes de gol i a la quarta va arribar el gol visitant. Una segona i una tercera part dominada pels locals va acabar amb les esperances visitants de poder remontar el partit, i que veia com anaven caient gols en la seva porteria.

Benjamí Marinada
Joventut Bisbalenca 10 - EF El Pla de Santa Maria 0
El partit es va disputar el passat diumenge. L’enfrontament va ser molt plàcid per l’equip local ja que en cap moment va tenir cap mena de pressió per exercí el seu joc. Els visitant van ser molt dèbils en defensa, i en cap moment van tindre cap ocasió de gol a la porteria contraria. El resultat del partit va ser de 10 – 0 un resultat just i merescut per part de la Joventut Bisbalenca. El pròxim partit que jugaran els planencs serà el proper dissabte al camp municipal del Pla.

Benjamí Serè

EF El Pla de Santa Maria 0 - Torreforta 4

Els benjamins de segon any van tornar a perdre a casa, aquest cop contra el Torreforta, de la mateixa manera que ho van fer fa dos setmanes contra els Pallaresos. El rival va sortir molt més posat al partit, més disposat a correr i a lluitar per la pilota, i el resultat ben aviat va ser de 0 a 4. A la tercera i quarta part, el joc va millorar, els planencs van posar-hi més ganes però no van aconseguir reduir diferències. La setmana vinent els benjamins visiten el camp del Perafort, que ja va guanyar per la mínima a l'anada.

Aleví Marinada
EF El Pla de Santa Maria 4 - EF Valls 4
Gran remuntada dels jugadors del Pla. El partit va començar costa amunt pels jugadors locals, en el primer quart ja perdien per 3 a 0, però gràcies a la millora del joc i les ganes que van posar els jugadors van aconseguir remontar el partit i arribar al final amb possibilitats de victòria, les ocasions arribaven ambdues porteries però el resultat final va ser d' empat. Esperem que els jugadors mostrin l'actitud de la segona part en els següents partits.

Aleví Serè

Joventut Bisbalenca 7 - EF El Pla de Santa Maria 0

Els alevins del Pla de Santa Maria no van poder fer res davant una joventut bisbalenca molt més superior. Els planencs van sortir relaxats i amb poca intensitat defensiva i això va provocar que el resultat fos tant ampli en contra dels visitants. El futbol en aquest cas va ser just i la bisbalenca va merèixer aquest ampli resultat, si l'aleví seré no canvia la intensitat en els seus darrers partits difícilment obtinguin cap resultat positiu

Infantil
EF El Pla de Santa Maria 4 - El Vendrell 0
Bon partit el disputat diumenge al municipal del Pla, en que l' equip local va sortir guanyador amb un gran resultat. A la primera part la igualtat va ser la nota predominant, amb clares ocasions per als dos equips i amb intervencions de gran mèrit del porter local Alex, arribant amb l' un a zero aconseguit per Edu en l'últim minut. La segona part va ser totalment diferent, i l' empenta del jugadors locals va ser clau perquè ja als 10 minuts el resultat fos de tres a zero ( Pol), que arrodoniria el marcador amb el quart i definitiu gol.