dimecres, 18 d’abril del 2012

Prebenjamí
E F  El Pla de Santa Maria 6 - CD Les Borges del Camp 0

Partit plàcid al Municipal Planenc. Els locals van començar molt forts amb una gran pressió en la sortida de pilota visitant. Aquesta pressió es va reflectir amb tres gols a la primera part. La segona part va continuar el domini local amb dos gols més. Els visitants no van donar símptomes de reacció ni en la tercera ni en la quarta part, on els locals van ampliar el marcador amb un gol més.
Benjamí Serè
Pobla de Mafumet 1 - EF El Pla de Santa Maria 3
Bon partit dels benjamins fora de casa, potser un dels millors en tota la temporada. Els planencs van controlar el partit en tot moment oferint un bon joc d'equip, i ben aviat s'avançaven amb el 0 a 1. La segona i tercera part va seguir el mateix guió, disposant de forces ocasions i no deixant que la Pobla s'apropés a la porteria. Tot i així, en un còrner a 3 minuts del final els locals empataven el partit però ràpidament els del Pla tornaven a posar-se per davant amb dos gols més. Queden tres partits complicats per acabar la lliga, tres partits que jugant i corrent com el passat dissabte es poden guanyar, però si es perden es deixarà segur una bona imatge com a equip.

Aleví Serè
EF El Pla de Santa Maria 0 - Roda de Barà 2

El Pla va afrontar un bon partit contra els segons. Un partit dur i molt físic però els jugadors van aguantar el resultat i van poder marcar en algun contraatac, tot i així, dos grans jugades dels visitants van provocar dos gols i així es va finalitzar el partit. Cal destacar que l'anada el Pla va perdre 11-0, el progrés del equip està essent molt òptim.

Crònica Infantil
St Pere i St Pau 3 - EF El Pla de Santa Maria 4

Partit molt complicat el jugat en el penúltim desplaçament de la temporada al camp del 6è classificat, que ha sabut posar les coses difícils als planencs fins gairebé l'últim minut.

El partit començaria amb bones i clares ocasions dels del Pla (Jové i Marin) que no es materialitzarien, donant lloc a que en una contra els locals s'avancessin, tot i així bona reacció dels planencs que serien capaços de remuntar abans de la mitja part amb gols d'Edu i Pol.

A la segona part tot es complicaria, doncs a falta de vint minuts per l'acabament del partit el Sant Pere donava la volta al marcador amb dos gols desprès dels seus corresponents errors defensius. Quan el partit estava més costa amunt que mai, arribarien els gols de la remuntada final per acabar enduent-se la victòria.
Crònica Cadet
Sta. Oliva 1 - 3 EF El Pla de Santa Maria
Aquesta era l'última oportunitat per barallar-se pels llocs d'ascens i els planencs van fer la seva feina. No van començar bé les coses i es que al minut 3 el Pla ja en va encaixar el primer gol. Davant d'això els blaus van centrar-se en el partit. Tot l'esforç va ser recompensat al minut 24 quan Ignasi feia entrar una pilota suau al costat del pal. Arribats a la segona part es va girar la truita i van dominar els visitants. Al minut 43 el golejador Ivan no perdonava des dels 11 metres després d'un penal a favor. Finalment al 63 Ignasi, un altre cop, feia el tercer que donava la tranquil·litat. Així doncs, tres punts més per a seguir lluitant.